Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Twilight-Alkonyat

 

"De a jó és rossz tudásának fájáról nem ehetsz: mert azon a napon, amikor annak gyümölcséből eszel, halálnak halálával halsz meg"
(Biblia, Teremtés Könyve,2:17)

  

Eclipse Amerikai Premier:


Eclipse Movie and New Moon Movie
 
 

 

Történet:

Bella Swan (Kristen Stewart) mindig is különbözött a többiektől. Nem vegyült el a korabeliekkel, nem követte a trendeket és nem igazán foglalkoztatták az osztálytársai. Mikor édesanyja újraházasodik és Bellát elküldi apjához, aki egy Forks nevű kisvárosban lakik, a lány nem nagyon vár változást az új helytől. A dolgok mégis fordulóponthoz érnek, mikor megismerkedik a titokzatos és feltűnően jóképű Edward Cullennel (Robert Pattison), aki egyáltalán nem olyan, mint a többi fiú. Intelligens, szellemes és mintha egyenesen a lelkébe látna. Hamarosan szenvedélyes és meglehetősen szokatlan kapcsolat alakul ki köztük. Rendkívül szokatlan, ugyanis Edward tényleg nem olyan, mint a többi fiú: puszta kézzel képes megállítani egy mozgó autót, s nem mellesleg 1918 óta egy percet sem öregedett. Halhatatlan, mint a vámpírok. Közéjük tartozik. De nincsenek hegyes szemfogai és nem iszik emberi vért sem: családjával más életmódot választottak.

http://1.bp.blogspot.com/_Kr1xrnk427Q/SMr8-4XpxiI/AAAAAAAAAFg/2thgHRoTjes/s400/Twilight+book+mark.jpg
 

És Edward úgy érzi, Bella az a lány, akiről az elmúlt 90 évben álmodott: egy lelki társ. De minél közelebb kerülnek egymáshoz, a fiú annál nehezebben irányítja a benne fortyogó vad ösztönöket, melyeket a lány illata hív elő. S a dolgok még rosszabbra fordulnak, mikor megjelennek a városban a Cullen család ősi ellenségei, James (Cam Gigandet) és Laurent (Edi Gathegi)...

 

 

Kimaradt jelenetek:

Bella álma:

 

Harapás:

 

Veszély az erdőben:

 

Mennyire ismered a Twilight-ot? Próbáld ki!

Get Your Own Quiz!, More Quizzes

 

Vámpír csók

avagy hogyan változtatta át Carlisle a "többieket?

és még egy kis plusz

 

 

 

http://spincycles.files.wordpress.com/2009/03/twilight-movie-logo.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Twilight

(Miley Cyrus, 2010.07.28 14:44)

imádom a twilight-ot !!!!!!
a világ legjobb filmje !!!!!

anettlilla@freemail.hu

(letti baba, 2009.08.08 17:46)

Naon tetszik az oldal!!!

Twilight

(Bella, 2009.03.28 13:47)

I love Twilight